MINI-specialist

Bent u in het bezit van een MINI en zoekt u naar een garage die hierin gespecialiseerd is? Autoservice van Kruijsbergen is uw MINI-specialist in Nijmegen! Wij hebben een ruime ervaring met MINI’s en geven uw wagen altijd de allerbeste zorg. Bij ons is uw auto gegarandeerd in goede handen.

Ervaren MINI-autobedrijf

Wat ooit begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerde autogarage. Met een zeer ruime ervaring weten wij wat het beste is voor uw MINI. Zo gaan de versnellingsbakken van de MINI Cooper en MINI One R50 vaak kapot. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw versnellingsbak om te bouwen naar een 6-bak van een Cooper S R53, zodat u hier geen last meer van heeft. Een dergelijke versnellingsbak is een stuk sterker. En hierdoor rijd uw MINI nog zuiniger ook. Deze versnellingsbak ombouw bieden we aan voor een vaste prijs van € 1350,00 inclusief btw. Dit all-in-bedrag is inclusief de aanbouw van alle delen, een koppelingsset, een druklager, bakolie en overige aanpassingen.

Ook kunnen wij uw eigen versnellingsbak reviseren. Dit is voor ieder type mini mogelijk.
Prijzen hiervoor beginnen bij 650,- incl btw.

Altijd een passende oplossing

Desgewenst kunnen we als MINI-specialist uw auto zelfs compleet ombouwen. We kunnen MINI’s volledig demonteren en monteren om zo een voertuig te creëren dat geheel bij uw behoeftes aansluit. Ook wanneer het om MINI-reparaties gaat kunt u bij ons terecht. In ons autobedrijf hebben we alle uitlees- en diagnoseapparatuur in huis om spoedig een passende oplossing te vinden. Bovendien hebben we veel onderdelen op voorraad, zodat we snel aan de slag kunnen. Daarnaast verkopen we tweedehands auto-onderdelen.

Wilt u gebruikmaken van de MINI-service in Nijmegen van Autoservice van Kruijsbergen? Maak een afspraak bij onze MINI-specialist door te bellen naar 085-8886142. Vragen kunt u stellen via het contactformulier bovenaan de pagina. Uiteraard kunt u tevens gewoon langskomen in onze garage.