APK

Is het weer tijd om uw auto te laten keuren? Bij Autoservice van Kruijsbergen kunt u terecht voor een vakkundige APK in Nijmegen. Onze gecertificeerde APK-meester staat al voor u klaar en garandeert u altijd een betrouwbare keuring. Bovendien kunnen wij uw auto keuren tegen een scherpe prijs.

Voor alle soorten auto’s

De Algemene Periodieke Keuring van uw voertuig is niet alleen verplicht, maar zorgt er tevens voor dat u veilig en milieuverantwoord blijft rijden. We controleren tijdens het keuren onder meer of de remmen nog naar behoren werken en of uw auto geen vervuilende stoffen uitstoot. Dit doen we onder andere door uw rijtuig softwarematig uit te lezen. In principe kunt u met alle soorten personenwagens bij ons terecht voor een jaarlijkse APK-keuring. Of het nu om een diesel-, benzine-, hybride- en LPG-auto gaat; we hebben alle nodige apparatuur in huis.

Transparante werkwijze

Mochten we tijdens het keuren ergens tegenaan lopen, dan nemen we direct contact met u op om onze bevindingen te bespreken. We zullen u een prijsindicatie geven en alleen verder gaan met de werkzaamheden wanneer u hiermee akkoord gaat. In sommige gevallen komt het voor dat we een nieuwe afspraak moeten inplannen om uw APK-keuring te kunnen afronden. Zodra we klaar zijn, laten we u dit meteen weten. Onze prijzen beginnen al bij € 45,00 incl btw. Voor een dieselauto bedraagt de prijs € 60,00 incl btw.

Neem contact op met Autoservice van Kruijsbergen uit Nijmegen als u uw APK wilt inplannen. Dit doet u door te bellen naar 085-8886142. Vragen stelt u ook via het contactformulier bovenaan de pagina. Wij zijn u graag van dienst.