Niets is vervelender dan een kapotte auto. Vandaar dat Autoservice van Kruijsbergen klaarstaat voor uw autoreparatie in Nijmegen. Wij zorgen voor een spoedig en vakkundig herstel van uw voertuig, zodat u snel en veilig weer de weg op kunt. De kosten maken we te allen tijde vooraf aan u bekend.

Mechanische problemen en storingen

Wij zijn bekend met vele verschillende reparatiewerkzaamheden. Zo zijn we ervaren met mechanische problemen en kunnen we storingen opzoeken en verhelpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze goede, up-to- date meet- en testapparatuur komen we tijdig tot een passende oplossing. Daarbij hebben we vele onderdelen op voorraad en kunnen we benodigde auto-onderdelen direct bestellen. Binnen een paar uur hebben we ze dan al in huis. Komt u onverwacht stil te staan langs de weg? Binnen een straal van 25 kilometer rondom Nijmegen kunnen we u en uw wagen oppikken. Binnenkort zullen wij zelfs een vervangende auto bij reparaties aanbieden.

Veel meer dan reparatie alleen

Een groot voordeel van ons autobedrijf is dat we altijd net een stapje verder gaan. In principe kunnen we alles met uw auto doen. Bij wijze van spreken kunnen we uw MINI omtoveren tot Ferrari. Naast het vervangen van remblokken, remschijven, banden, uitlaten en koppelingen, bent u bij ons dan ook aan het juiste adres voor motorrevisie en versnellingsbakrevisie. Bovendien kunt u bij ons terecht voor autoschadeherstel. Dit voeren we overigens niet zelf uit, maar besteden we uit aan een betrouwbare partner.

Laat uw auto repareren door Autoservice van Kruijsbergen en neem vandaag nog contact op. U bereikt ons via het telefoonnummer 085-8886142 of via het contactformulier bovenaan de pagina. We helpen u graag verder met onze autoreparatie.