Onderhoud

Door regelmatig uw auto te onderhouden, houdt u deze in een optimale staat. Met het auto-onderhoud in Nijmegen van Autoservice van Kruijsbergen verlengt u de levensduur van uw wagen en zorgt u dat u langer veilig kunt blijven rijden. Wij hebben alle apparatuur en expertise in huis om u te verzekeren van een professionele autobeurt.

Kleine en grote beurten

Bij ons kunt u terecht voor zowel een kleine als grote onderhoudsbeurt. Tijdens de kleine beurt vervangen we oliefilters, interieurfilters en olie. Daarnaast doen we een complete autocheck waarbij we onderdelen zoals remmen, banden en uitlaten controleren. Alle vloeistoffen worden gecontroleerd en bijgevuld. Met een grote beurt gaan we nog een stapje verder: dan vullen we de check aan met het controleren en vervangen van luchtfilters, brandstoffilters en bougies. Beide beurten zijn tijds- en kilometerafhankelijk. Weet U niet precies wanneer uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij helpen U graag verder.

Zomer- en winterchecks

Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor een zomer- en wintercheck. Met een zomercheck maakt u uw voertuig klaar voor uw autovakantie. Zo pompen we de banden op, controleren we remmen, uitlaat en vloeistoffen, en verzorgen we een doormeting van de accu. Dit laatste is vooral belangrijk in de zomer, aangezien de accu in deze periode het meest slijt. De wintercheck omvat dezelfde stappen. Wel zorgen we er bij deze beurt nog voor dat uw auto voorzien is van antivriesruitensproeiervloeistof.

Vul een van de beurten desgewenst aan met airco-onderhoud. Voor vragen of afspraken voor auto-onderhoud kunt u altijd bellen naar 085-8886142. Meer informatie vraagt u eveneens op via het contactformulier bovenaan de pagina. Autoservice van Kruijsbergen uit Nijmegen staat u spoedig te woord.