Aircoservice

Zorg dat de airconditioning van uw auto zijn capaciteit blijft houden en laat tijdig uw airco vullen in Nijmegen bij Autoservice van Kruijsbergen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat uw systeem nodig heeft en kunnen we u verzekeren van kwaliteit. Bovendien hanteren we voortdurend scherpe prijzen.

Vakkundige controle van uw airco

Een autoairco verliest per jaar zo’n 20% van de capaciteit. Om te zorgen dat de klimaatregeling naar behoren blijft werken is het dan ook van belang om jaarlijks uw airconditioning te laten controleren. Juist daarom bieden wij u een professionele aircoservice aan. Tijdens deze beurt checken we of er genoeg koudemiddel (R134A) aanwezig is, controleren we de pomp en kijken we of er lekkages aan het systeem zijn. Daarbij checken we met speciale apparatuur of de pomp voorzien is van genoeg druk. Eventueel kunt u het airco-onderhoud uitbreiden met een aircoreiniging. Deze reiniging haalt schimmels op de verdamper weg en voorkomt nare geurtjes.

Transparante service

Wanneer we daadwerkelijk tegen een probleem aanlopen, nemen we allereerst contact met u op om onze bevindingen te bespreken en u een prijsindicatie te geven. Pas na een akkoord vanuit uw zijde gaan we aan de slag met het repareren van het systeem.

De prijzen zijn afhankelijk van de auto. Deze maken we vooraf altijd aan u bekend. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Een afspraak maken om uw airco te vullen bij Autoservice van Kruijsbergen in Nijmegen? Bel naar 085-8886142. Meer informatie kunt u tevens opvragen via het contactformulier bovenaan de pagina. We staan u spoedig te woord.