Banden vervangen

Staat de winter weer voor de deur? Kies voor veiligheid door bijtijds uw autobanden te wisselen voor winterbanden. Uw banden vervangen in regio Nijmegen laat u met een gerust hart over aan de ervaren specialisten van Autoservice Kruijsbergen. Wij verwisselen de banden ieder seizoen en uw andere banden kunt u bij ons opslaan. Winterbanden kopen in Nijmegen e.o.? De experts van Autoservice Kruijsbergen staan voor u klaar!

Het belang van winterbanden

Winterbanden worden steeds vaker gebruikt. Waar het voorheen werd gezien als een extraatje in sneeuwrijke gebieden, kiezen steeds meer automobilisten ervoor het zekere voor het onzekere te nemen. En dat is geen slecht idee: al vanaf 7°C hebben reguliere banden minder grip op de weg. Bovendien loopt u niet alleen bij sneeuw, maar ook bij regen meer kans om te slippen. En laat regen nou iets zijn waar wij hier in Nederland veel mee te maken hebben.

Winterbanden verschillen van reguliere banden in twee opzichten. Ten eerste zijn winterbanden gemaakt van een iets andere samenstelling. Dit rubber is zachter en blijft soepel bij lage temperaturen. Ten tweede is het profiel heel anders; in winterbanden zitten zogeheten lamellen. Dit zijn kartelvormige groeven die zorgen voor extra grip bij optrekken en remmen. Deze combinatie maakt dat u met winterbanden aanzienlijk veiliger op de weg ligt.

Onze service

Bij Autoservice Kruijsbergen bent u aan het juiste adres in Nijmegen voor winterbanden kopen én vervangen. U hebt de keuze uit vele modellen en types, zodat er altijd winterbanden bij zitten die passen bij uw auto en wensen. Desgewenst helpen wij u natuurlijk om de juiste keuze te maken. Geen probleem.

Maak gerust een afspraak met een van onze monteurs voor uw winterbanden vervangen en/of aanschaffen. Bel naar 085-888 6142 of stuur een bericht via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen u graag verder in onze werkplaats in Nijmegen.