Grijs kenteken ombouw

Autoservice van Kruijsbergen Nijmegen verzorgt ook het ombouwen van geel naar grijs kenteken. Dit is erg interessant als u als ondernemer een auto op naam heeft.

De belastingdienst ziet een auto met grijs kenteken als bestelauto. U betaalt hierdoor geen BPM en aanzienlijk minder wegenbelasting als een auto met Geel kenteken. De bijtelling (voor privégebruik van de auto) wordt echter wel berekend op de cataloguswaarde van de auto.

Grijs kenteken ombouwen in Nijmegen

Wij als garagebedrijf in Nijmegen hebben veel ervaring met de administratieve procedure en de technische vereisten om een geel kenteken om te kunnen bouwen naar een grijs kenteken.
Uw voertuig moet o.a. volledig voldoen aan de fiscale eisen welke gelden voor bestelwagens. Onder andere de achterbanken en de ruiten in de kofferruimte worden vervangen door dichte panelen of platen zonder lichtdoorlaat (in de kleur van uw voertuig). Uiteraard worden de voertuigen welke omgebouwd worden naar een grijs kenteken altijd gekeurd door het RDW, Autoservice van Kruijsbergen begeleid het traject van A tot Z. Hiermee is een luxe auto zoals een Land Rover Defender of een andere crossover een stuk interessanter om zakelijk te rijden als bestelauto.

Wist u dat kentekens van auto’s met een grijs kenteken altijd met een B of een V beginnen?

Welke auto’s kunnen we ombouwen naar een grijs kenteken?

In onze werkplaats krijgen we regelmatig het verzoek om Volvo’s (bijvoorbeeld de XC60 of de XC90) om te bouwen, ook de Mercedes Benz G, de BMW X5 en de Audi Q5 en Q7 komen met regelmaat voorbij. De crossovers van Jeep, Land Rovers, Kia en Hyundai zijn ook erg populair om van een grijs kenteken te voorzien.

Interesse in een grijs kenteken?

Bel ons op de telefoonnummer 024 – 33 33 097 of 06 – 122 490 90, stuur een e-mail naar info@autoservicevankruijsbergen.nl of gebruik het contactformulier. We horen graag van u!

Autoservice van Kruijsbergen